SIAN LANDAU

THE SILENCE AND THE LAMBS

En The Silence and The Lambs, podem veure l’obra de Siân Landau en la recerca i el joc del subconscient. Landau, conscientment, no busca crear narratives amb les imatges que tria, així que les obres finals són una expressió del desig inconscient. És posterior a la seva creació quan l’artista les analitza amb perspectiva.

A The Silence and The Lambs, podem veure l’obra de Siân Landau en la recerca i el joc del subconscient.  Landau, conscientment, no busca crear narratives amb les imatges que tria, així que les obres finals són una expressió del desig inconscient. És posterior a la seva creació quan l’artista les analitza amb perspectiva.

El potencial de la lliure reinterpretació, associació d’idees i connexió amb el subconscient. Tots aquests conceptes guien el procés creatiu de l’artista.
Els estudis sobre el surrealisme i Freud sobre el misteri han estat sempre una influència per Landau, juntament amb el treball de David Lynch, i artistes d'abstracció expressionistes abstractes i post-pintors com Helen Frankenthaler, Mark Rothko i els retalls de paper de Henri Matisse.

Landau no tendeix a titular les seves obres si un nom no li ve al cap quan les està creant. Així doncs, les peces que veiem a continuació resten sense títol I a lliure interpretació de qui les observa.

Sobre l'artista

“Quan estic creant, em trobo a mi mateixa prenent decisions sobre la paleta de colors, com les textures de les imatges treballen juntes, les formes I la mida en les que tallo, I com el tot resultant descansa enganxat sobre un llis i nu full de paper.”

Sobre l'artista

“Crec que descriuria aquets conjunt de fotomontatges com una sèrie juganera i innocent. La seva creació neix de la curiositat sobre quins tipus d’imatges podia construir amb la composició dels els elements existents.”

Tornar a la home

ARTEM

© 2020 ARTEM Museu